Υποκατάστατο αυγού σε μορφή σκόνης, χρώματος λευκού, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή αυγόγλασου και μαρέγκας.
Βασική συνταγή για μαρέγκες: Διαλύστε 75g του μείγματος σε 500ml κρύου νερού και τοποθετήστε το σε ένα δοχείο. Ξεκινήστε το χτύπημα στη μέγιστη ταχύτητα και προσθέστε σταδιακά 1kg ζάχαρη άχνη.
Βασική συνταγή για αυγόγλασο: Διαλύστε 75g του μείγματος σε 500ml κρύου νερού και τοποθετήστε το σε ένα δοχείο. Προσθέστε σταδιακά 3kg ζάχαρη άχνη, ενώ χτυπάτε αργά.