Σκόνη αγάρ αγάρ 50gr. Το άγαρ άγαρ είναι ένας δεσμευτικός παράγοντας λαχανικών που χρησιμοποιείται συχνά ως χορτοφαγικό υποκατάστατο της ζελατίνης. Είναι εντελώς άοσμο και άγευστο και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δέσετε μαρμελάδα, μους, πουτίγκα, επιδόρπια φρούτων, παγωτό ή σούπα. Το άγαρ άγαρ δένει πολύ πιο δυνατά από τη ζελατίνη, οπότε φροντίστε να προσαρμόσετε τη συνταγή ανάλογα όταν αντικαθιστάτε τη ζελατίνη με το άγαρ άγαρ.