Χρώματα ζαχαροπλαστικής σε βαζάκια, σε μορφή συμπυκνωμένης πάστας, για να βάψετε μόνοι σας το γλάσο, τη βανίλια, το τζελ, τη σαντιγύ, τη ζύμη ή την κρέμα του γλυκού σας, στην απόχρωση που θέλετε. Αρχίστε προσθέτοντας μια πολύ μικρή ποσότητα χρώματος με τη βοήθεια μιας οδοντογλυφίδας και ανακατέψτε καλά το μίγμα. Προσθέστε ξανά χρώμα, αν χρειάζεται, πάντα σε μικρή ποσότητα.
Όταν χρησιμοποιείτε μαύρο, ξεκινήστε με γλάσο σοκολάτας ή κακάο ή βάψτε το πρώτα καφέ, για να περιορίσετε την ποσότητα του χρώματος που απαιτείται.
Τα χρώματα αυτά είναι ειδικά για τρόφιμα. Διατηρούνται ΕΚΤΟΣ ΨΥΓΕΙΟΥ, σε θερμοκρασία δωματίου μέχρι την ημερομηνία λήξης.